Wij ontwikkelen en bouwen al bijna 25 jaar schaarhoogwerkers. Onze schaarhoogwerkers worden veelal gebruikt in diverse fases van de tuinkassenbouw zoals het opzetten van de stalen constructie, trekken van schermdraden en beglazen van de kassen. 

Onze schaarhoogwerkers voor de tuinkassenbouw kenmerken zich door robuustheid, waardoor zij geschikt zijn voor de zware omstandigheden van deze projecten. Alle machines zijn voorzien van hun eigen John Deere of JCB dieselmotoren, deze voldoen aan de laatste Tier 4 final normering, waardoor de uitstoot van NOx en roetdeeltjes zeer beperkt is en de motoren toch sterk en efficiënt zijn. De norm wordt behaald door toepassing van een SCR (Selective Catalytic Reduction) met Add-blue. Regeneratie van een roetfilter is hierdoor niet nodig. Voldoen aan de laatste emissie eisen. Bij bepaalde motoren wordt deze normering gehaald zonder gebruik van een roetfilter.

Alle machines zijn radiografisch bestuurbaar, daardoor zijn deze zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt. Wij ontwerpen en bouwen elke machine volledig op basis van uw wensen en eisen, zodat u voor elke klus over de juiste machine beschikt.

Een selectie van onze schaarhoogwerkers voor de tuinkassenbouw

 • BSE Bouwmachine
  Dit type schaarhoogwerker wordt gebruikt voor het plaatsen van stalen constructies en is daarom vaak voorzien van een hefmast.
 • BSE Compacte bouwmachine
  Deze schaarhoogwerker is special ontwikkeld ter assistentie van de BSE bouwmachine. De kleine bouwmachine is zeer compact (containerformaat).
 • BSE Patentbouwmachine
  Met dit speciale type schaarhoogwerker verhoogt u eenvoudig de efficiëntie in het bouwproces, omdat de poten direct mee naar boven kunnen en op de betonnen voeten geplaatst worden.
 • BSE Beglaasmachine
  Deze hoogwerker is uitgerust met glasmanipulators om eenvoudig de ruiten in de dakconstructie te plaatsen.
 • BSE Schermmachine
  Dit type hoogwerker is speciaal ontwikkeld om schermdraden en doeken gelijktijdig te plaatsen.
 • BSE Rupskraanplatform
  Deze machine neemt al het bouwmateriaal voor de kas mee op zijn platform. Met behulp van de autolaadkraan kan het materiaal omhoog gebracht worden.

 

Meer weten over onze schaarhoogwerkers?

We vinden het leuk om uw verhaal te horen en u verder te helpen!

Contact opnemen