Compacte bouwmachine

img_20181008_143825-5104179

Voor diverse werkzaamheden tijdens de bouw van tuinbouwkassen heeft BSE Ymond de BSE Kleine bouwmachine ontwikkeld. Waar normale wielaangedreven hoogwerkers niet volstaan tijdens de zware omstandigheden bij de bouw van tuinbouwkassen, voldoet de BSE Kleine bouwmachine op rups zeer goed. De bouwmachine wordt gebruikt voor veel verschillende montageklussen op hoogte tijdens de (af)bouw van de kas.

De BSE Kleine bouwmachine is zeer compact gebouwd en kan daardoor zeer makkelijk van en naar iedere klus getransporteerd worden. De transportafmetingen zijn zelfs zo klein dat de machine in een container vervoerd kan worden. Ondanks zijn compacte bouw is de machine voozien van draaikrans waarmee 90° gedraaid kan worden op de onderwagen. Het platform is aan de voor en achterzijde uitchuifbaar van 3700 tot 7000mm. Ook kan de machine rechtstellen in zowel de lengte als breedte richting. Ook is er standaard een 230VAC/2500W omvormer aan boord.

De kleine bouwmachine is voorzien van een dieselmotor met daaraan gekoppeld een set hydauliekpompen. De hydauliekpompen zorgen voor de aandrijving van de rupskettingen en de functies op de onderwagen en het bordes en het heffen en dalen van het platform. Deze machines worden standaard geleverd met radiografische besturing. Besturing van het rijden en heffen dalen is daarnaast ook proportioneel regelbaar.

Opties kleine bouwmachine

De kleine bouwmachine kan onder meer worden uitgevoerd met de volgende opties

  • Automatisch vlakstellen
  • Motor status weergave in display
  • 230VAC/5000W omvormer
  • Motorverwarming
  • Druppellader
  • Opbergkasten op onderwagen en/of platform
  • RVS Elektrakasten

Kortom, de machine kan volledig naar uw wensen en werkwijze worden ingericht. Neem voor informatie, vragen of de mogelijkheden contact met ons op, tel: +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Voor meer informatie over onze bouwmachine kunt u het contactformulier gebruiken.

img_20181008_143647-6372964