Ons Agro Reel System is een unieke machine die vliesdoek eenvoudig en automatisch uitrolt over uw gewas. Het Agro Reel System is speciaal ontworpen voor de AGRO sector en kan voor of achterop een tractor gemonteerd worden om onder andere vliesdoek, vervroegingsdoek en wildnet breed neer te leggen of op te rollen. 

Wij hebben de machine speciaal ontworpen voor de AGRO sector, met maar één doel: doeken eenvoudiger uitrollen over het land én weer oprollen. Verschillende soorten doek zijn essentieel in de bescherming van uw gewas. Tegelijkertijd is het plaatsen van doek arbeidsintensief en zeer afhankelijk van externe omstandigheden.

Voordelen Agro Reel System

Ons Agro Reel System biedt een aantal unieke voordelen:

  • Snel en efficiënt doek uitrollen
  • Minder schade aan uw gewas
  • Minder schade aan uw doek

Het Agro Reel System maakt doek plaatsen eenvoudiger: u heeft minder arbeidskrachten nodig voor het plaatsen van het systeem en kunt sneller een grotere oppervlakte voorzien van doek. Hierdoor is het ook eenvoudiger én aantrekkelijker om vaker en sneller te reageren op veranderende weersomstandigheden. Voor het uitrollen is het niet langer nodig door het gewas te lopen en bij het oprollen wordt het doek direct opgetild, waardoor uw gewas en het doek beter beschermd zijn.

Een aantal kenmerken van onze innovatieve, gepatenteerde machine zijn:

  • Zowel voorop als achterop de trekker te monteren, tijdens het op – en afrollen kunt u vooruit rijden.
  • Geschikt voor verschillende doeken: vliesdoek, vervroegingsdoek, wildnet, etc.
  • Geschikt voor verschillende doekbreedten van 12 tot ca. 20m.
  • Afrollen van verschillende rolbreedten mogelijk.

dsc_4029-495x400

dsc_4133-495x400

vlcsnap-2015-03-18-09h40m07s247-495x400

vlcsnap-2015-03-18-09h41m53s29-495x400

De resultaten die tot nu toe behaald zijn met het gebruik van doek in het voorjaar in de lelieteelt zijn spectaculair te noemen. Op onafgeschermd gewas is een groeiachterstand van ca. 50% waargenomen door vorstschade! Verder is een sterke reductie van gewasbeschermingsmiddelen mogelijk tijdens het groeiseizoen door gebruik van doek en daarmee een beter conditie van het gewas. Download HIER de flyer die de positief behaalde resutaten beschrijft in de lelieteelt.

Meer weten over onze AGRO Reel system?

Download de flyer