Elektrificatie van hoogwerkers en rail/weg voertuigen

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak om hun machines en voertuigen te verduurzamen om zo hun bijdrage te leveren aan het behalen van de klimaatdoelstelingen. Onder andere het elektrificeren van hoogwerkers en rail/weg voertuigen is een manier om dat te bereiken. Ook wordt het vaak veel prettiger om met deze voertuigen te werken door de afwezigheid van (hard) geluid en uitlaatgassen. BSE Ymond kan u helpen om bij het elektrificeren van uw voertuigen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw hoogwerkers en rail/weg voertuigen.   

 

Aandachtspunten bij het elektrificeren:

Voor het elektrificeren van voertuigen en machines zijn een aantal onderwerpen erg belangrijk:

  • De inzet/rust tijd van de hoogwerker of het rail/weg voertuig, wat belangrijk is voor de benodigde laadtijd en benodigde accucapaciteit
  • De massa van de verbrandingsmotor met toebehoren in verhouding tot de massa van een elektrische aandrijving (met accupakket), in verband met stabiliteit van het voertuig.
  • Integratie van de elektrische aandrijving op het elektrische (besturing) systeem van het voertuig.
  • Integratie van de elektrische aandrijving op het hydraulische (besturing) systeem van het voertuig.
  • Benodigde ruimte voor de elektrische aandrijving, elektrische besturing en accupakket
  • Documentatie/certificering van het voertuig

Mocht u interesse hebben in het elektrificeren van uw hoogwerkers of rail/weg voertuigen, dan willen wij graag in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden bespreken. In dit vrijblijvende gesprek zullen bovenstaande onderwerpen aan bod komen maar ook eventuele wensen of eisen vanuit de eigenaars en/of gebruikers van het voertuig.

Onderstaand vind u enkele voorbeelden van elektrificatie die wij hebben uitgevoerd in de afgelopen tijd:

Elektrificatie is de toekomst, binnenkort zullen hier meer elektrificatie projecten gepubliceerd worden.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31(0)251-249704 of via info@bseymond.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.