Schermplatform

dscn0005-300x225-9393711

Voor het aanbrengen van schermdraden en doeken in de tuinbouwkas ter beheersing van het klimaat in de kas heeft BSE Ymond de schermmachine ontwikkeld. Omdat de omstandigheden tijdens de bouw van kassen vaak zwaar zijn, kan met hoogwerkers op wielen simpelweg niet worden volstaan.

De schermmachine heeft standaard een platform wat aan vier zijden uitschuift voor een zo groot mogelijk vloeroppervlak. Ook is de machine voorzien van een draaikrans, waardoor het platform kan draaien ten opzichte van de onderbouw. Op deze manier kan men wanneer het bordes gedraaid wordt in een keer een hele kap van de tuinkas voorzien van schermdraden en doeken. Ook andere werkzaamheden, zoals het afmonteren van de kas kunnen met machine worden uitgevoerd. Wanneer er een hefmast op de machine wordt gemonteerd kan de machine ook als bouwplatform worden ingezet.

De schermmachine is voorzien van een dieselmotor met daaraan gekoppeld een set hydauliekpompen. De hydauliekpompen zorgen voor de aandrijving van de rupskettingen, de functies op de onderwagen en het bordes, het heffen en dalen van het platform. Alle machines worden standaard geleverd met radiografische besturing. Besturing van het rijden en heffen dalen is daarnaast ook proportioneel regelbaar.

Opties en mogelijkheden schermplatform

Als opties kunnen schermmachines onder meer geleverd worden met:

  • Hefmast, hefvermogen tot 3000 kg, voor eenvoudig heffen van materialen
  • Omvormer voor 230V voorziening op onderwagen en/of platform
  • Automatisch vlakstellen
  • Motor status weegave in display
  • Opbergkasten op onderwagen en/of platform
  • Draadrollen aan het bordes, voor eenvoudige montage van draden
  • Autolaadkraan op onderwagen

Kortom, de machine kan volledig naar uw wensen en werkwijze worden ingericht. Neem voor informatie, vragen of de mogelijkheden contact met ons op, tel: +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Voor meer informatie over onze schermmachine kunt u het contactformulier gebruiken.

scherm1groot-300x225-2720022