BSE Ymond staat voor Beentjes Service Engineering, opgericht in 1996 door A. en J. Beentjes. BSE Ymond is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van hoogwerkers en (speciaal)machinebouw. Voor diverse toepassingen in de kassenbouw, werkzaamheden op het spoor en in de industrie heeft BSE Ymond hiervoor geheel in eigen beheer machines ontwikkeld en gebouwd. In nauwe samenwerking met onze klanten worden nieuwe concepten ontwikkelt of bestaande machines gemoderniseerd en/of gereviseerd. Hierdoor heeft BSE Ymond een uitstekende naam op het gebied van innovatie en het ontwikkelen van nieuwe machines.

Onze engineeringafdeling beschikt over de modernste hulpmiddelen, voor het ontwerpen en op sterkte berekenen van nieuwe en bestaande machines. Bij ons wordt de complete engineering (mechanisch, hydraulisch, elektrisch, pneumatisch) in eigen beheer uitgevoerd, waardoor we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

De eigen werkplaats is zeer compleet ingericht voor constructie en onderhoud van vele verschillende machines van onze klanten. Door het hanteren van korte lijnen tussen engineering en productie zijn we zeer flexibel.

Om onze klanten zo goed en zo mogelijk van dienst te zijn beschikt BSE Ymond over een aantal zeer volledig ingerichte mobiele werkplaatsen. Hierdoor kunnen eventuele storingen aan machines op locatie zeer snel worden verholpen en preventief onderhoud worden uitgevoerd.

PandBSE