Spoorhoogwerker met rups

De BSE spoorhoogwerker met rups is de machine voor het uitvoeren van grote projecten aan de railinfra. Zo is bijvoorbeeld dit type hoogwerker gebruikt voor het aanleggen van bovenbouw van de Betuwelijn. Door zijn grote werkplatform en grote hefcapaciteit kan er met deze machine zeer efficiënt en snel gewerkt worden. De BSE spoorhoogwerker met rups heeft naast spoorwielen ook een rupsonderstel. Het grote voordeel hiervan ia dat de machine zichzelf op een overweg in het spoor kan rijden. De machine kan zo sneller ingezet worden zonder de hulp van een kraan. In de volgende tabellen zijn de specificaties van dit voertuig opgesomd:

BSE spoorhoogwerker met rups specificaties

Heeft u interesse in deze machine of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)251-249704, of via email op info@bseymond.nl.

Uiteraard kan de BSE spoorhoogwerker ook nieuw worden geleverd (klik hier). Er kan hierbij worden gekozen voor een uitvoering met of zonder rupsonderstel. Daarnaast kan er natuurlijk uit vele andere opties worden gekozen, om zo de machine naar uw eigen wensen in te richten.