Verhuur van hoogwerkers

Naast nieuwe voertuigen en machines heeft BSE Ymond ook beperkte voorraad hoogwerkers voor de verhuur. Hieronder is een overzicht gegeven van de hoogwerkers die op dit moment beschikbaar zijn, met daarbij een korte beschrijving. Het aanbod van beschikbare machines kan variëren, dus neem contact met ons op voor de actuele voorraad. Klik op de tekst voor meer informatie over de betreffende hoogwerker.

  • Spoorhoogwerker met rups, 3 beschikbaar  
    Deze machine heeft een zeer groot platform met grote hefcapaciteit, waardoor omvangrijke werkzaamheden aan de railinfra kunnen worden uitgevoerd. De spoorhoogwerker heeft ook een rupsonderstel waardoor de machine zichzelf in het spoor kan zetten en het huren van een kraan dus overbodig wordt.
    homeslide1-300x187-2476019

 

 

 

 

 

  • Railweg-aanhangwagenhoogwerker (LIGHT uitvoering), 1 beschikbaar
    Deze machine is zeer gemakkelijk vervoerbaar achter een normale service bus, waardoor deze zeer snel inzetbaar is. De machine is eenvoudig op een overweg in of uit het spoor te halen. De machine kan zeer is inzetbaar voor onder andere inspectie/montage/onderhoud en storingen aan de rail infra. De machine is volledig zelfvoorzienend en kan rijden vanuit de werkbak. De machine is zelf ook op de weg inzetbaar wanneer onderleg platen worden toegepast.
    dsc_3770-300x200-3370669 dsc_3780-300x200-6414751

 

 

 

 

 

 

Voor een vragen of een vrijblijvende informatieaanvraag kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Voor meer informatie over onze haspelbokken kunt u het contactformulier gebruiken.