Spoorhoogwerker

3dnr3-2397015Voor omvangrijke werkzaamheden aan de railinfra heeft BSE Ymond een aantal spoorhoogwerkers gebouwd. Deze machines hebben bijgedragen aan het o.a. het bouwen van de bovenleidingconstructie van de Betuweroute en de sprinkler installatie van de tunnels. De machines zijn ook gebruikt voor het aanbrengen van onderdelen zoals beugels, isolatoren, rijdraden en hangdraden. Bij deze werkzaamheden werden een aantal van deze machines met groot platform achter elkaar gekoppeld waarbij iedere machine een deel van de bovenbouw voor zijn rekening nam. In spoortunnels is de machine veelvuldig gebruikt voor het aanbrengen van sprenklerinstallaties.

De spoorhoogwerker machines kenmerken zich vooral door hun zeer grote platforms, doordat de bordessen aan 4 zijden kunnen uitschuiven. De machines hebben een eigen dieselmotor en zijn uitgevoerd met radiografische besturing (voor bediening vanaf het platform) en een hydraulische aangedreven 230 volt generator. Naast het spooronderstel kan de machine ook met rupskettingen uitgevoerd worden, om deze gemakkelijk zichzelf in en uit het spoor te laten rijden.

Opties inrichting spoorhoogwerker

Er zijn talloze opties mogelijk om de machine naar uw wensen in te richten. Onderstaande specificaties zijn indicatief, neem voor de mogelijkheden of informatieaanvraag telefonisch contact met ons op, tel: +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Voor meer informatie over onze BSE Spoorhoogewerker met schaar, kunt u het contactformulier gebruiken.

BSE spoorhoogwerker specificaties:

Hoofdafmetingen (transport) : L=7100 mm
: B=3000 mm
: H=3815 mm
Afmetingen platform (uit) : L=10000 mm
: B=5000 mm
Massa : ca.16.000 kg
Maximale vloerhoogte : 8200 mm
Maximale laadcapaciteit : 1.500 kg
Maximale rijsnelheid (spoor) : 2,2 m/s
Maximale manuele kracht : 40 kg
Toelaatbare scheefstand : 2 graden
Toelaatbare verkanting : 150 mm