Penduleerset

penduleer0groot-300x225-5240695

Voor omvangrijke reparaties en het vernieuwen van de bovenleiding van het spoor heeft BSE Ymond penduleersets gebouwd. De basis voor deze spoorhoogwerkers bestaat uit een standaard zeecontainer van 40 voet met daarop een beweegbaar platform. Het platform is beweegbaar door middel van hydraulische cilinders of met spindels. Doordat het bordes op en neer beweegt, kan voor iedere rijdraadhooge de juiste platformhoogte worden ingesteld, waarop de werkzaamheden het makkelijkst zijn uit te voeren. Het bordes is voorzien van een neerklapbaar hekwerk en een trap die meebeweegt met het bordes.

Het compacte systeem met de hydraulische cilinders is speciaal ontworpen voor het Belgische spoor, deze dient om de container in transportpositie binnen het profiel van vrije ruimte te laten passen. Doordat twee containers uitgevoerd worden met één hydraulische aandrijfunit, kunnen beide platforms tegelijkertijd op en neer bewegen. Hierdoor bevinden alle aandrijvingscomponenten zich in één van de containers en blijft de andere vrij. Hier kan dan bijvoorbeeld een werkplaats van gemaakt worden. Ook zijn de containers voorzien van een hydraulisch noodsysteem, waardoor in geval van nood de bordessen toch in transport positie gebracht kunnen worden.

Penduleerset voor werkzaamheden aan spoorwegen

Er zijn talloze opties mogelijk om bestaande of nieuwe penduleersets naar uw wensen in te richten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31(0)251-249 704 of via info@bseymond.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.