Manschappenbak

man1groot1-300x225-3211720

Voor diverse klanten heeft BSE Ymond manschappenbakken ontworpen en gebouwd. Een manschappenbak kan als uitwisselbaar hulpstuk aan de arm van een grondverzetmachine worden gekoppeld. Doordat de graafmachine is uitgerust met een spooronderstel, kunnen op efficiënte wijze reparaties en onderhoud worden gepleegd aan railinfra. Het grote voordeel van de manschappenbak is de hoge functionaliteit als hoogwerker tegen een relatief lage prijs.

Naast de fabricage van de manschappenbak doet BSE Ymond ook de hydraulische, elektrische aanpassingen aan de besturing op de graafmachine zelf. De manschappenbak is uitgerust met een radiografische besturing, waardoor alle bewegingen van de manschappenbak en van de graafmachine zelf traploos regelbaar zijn.

De moderne PLC die het hart van de besturing vormt zorgt voor de besturing van alle functies, ook zorgt deze voor het automatisch vlakstellen van de manschappenbak gedurende alle bewegingen. Uiteraard voldoet de hoogwerker aan de nieuwste eisen voor hoogwerkers, waardoor de veiligheid van de gebruiker is gewaarborgd.

Voor een vrijblijvende informatieaanvraag kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op +31(0)251-249704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Onderstaande specificaties zijn indicatief, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling engineering. Hiervoor kunt het contactformulier gebruiken.

Manschappenbak specificaties:

Hoofdafmetingen : L= 1800 mm
: B= 1100 mm
: H= 1100 mm
Massa : ca.500 kg
Maximale werklast : ca.300 kg
Toelaatbare scheefstand : 5 graden
Maximale rijsnelheid : ca.10 km/h

manbak-2908407