Specials: engineering & fabricage

lasrobot0groot-300x206-6096171

Ook voor speciale hoogwerkers en voertuigen bent u bij BSE Ymond aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hoogwerkers en schaarliften, kunnen wij met u meedenken om tot de beste oplossing te komen. Uitgangspunt hierbij is natuurlijk altijd het idee met de bijbehorende randvoorwaarden van onze klanten. Deze ideeën worden eerst uitgebreid besproken en de haalbaarheid getoetst. Door onze kennis van de laatste stand van techniek en geldende regelgeving wordt veiligheid van de gebruikers gewaarborgd.

BSE Ymond kan naast de volledige engineering van het product ook de fabricage van het ontwerp voor haar rekening nemen. Zo kan onze klanten altijd een totaaloplossing worden geboden. Doordat engineering en fabricage op één locatie plaatsvindt zijn wij zeer flexibel.

Voor een vragen of een vrijblijvende informatieaanvraag kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Enkele voorbeelden van speciale hoogwerkers en voertuigen die wij al gebouwd hebben:

  • Een schaarlift op een vrachtwagen
  • De bouw van een pijpenlasrobot

liftoptruckgroot-214x300-4546915