Ruthmann ombouw

Voor een schildersbedrijf heeft BSE Ymond de electrische besturing van een hoogwerker met telescooparm vervangen. De hoogwerker wordt vooral ingezet voor schilderwerkzaamheden aan infrastructuur en gebouwen. De oude besturing bestond uit een aantal printplaten, welke door ouderdom vaak storing gaven. De complete stalen elektrakast met printplaten is vervangen voor een kunstofkast met moderne PLC besturing. Ook de kleine bedieningskast in de manschappenbak is vervangen voor een nieuwe kast met proportionele joysticks. Hierdoor zijn alle bewegingen van de hoogwerker traploos regelbaar. Tevens zijn de bedieningskasten voorzien van duidelijk opschriften en instructies om bediening zo eenvoudig mogelijk te maken.

Ruthmann besturingskast

Ruthmann besturingskast oude situatie:

ruthmann3-4140317
ruthmann4-4103846

 

 

 

 

 

Ruthmann besturingskast nieuwe situatie:

ruthmann10groot-4888476

ruthmann2-1729374

 

 

 

 

 

 

Het resultaat van de ombouw is een hoogwerker die veel bedrijfszekerder is, waarbij de funtionaliteit is verhoogd door de flexibiliteit van de PLC besturing. Wanneer er een storing mocht optreden is het oplossen naar de storing veel eenvoudiger door de overzichtelijke PLC besturing.

Heeft u (oude) machines die u wilt knappen of wilt aanpassen naar de huidige stand van de techniek, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook zijn er vaak mogelijkheden om de functionaliteit te verhogen van bestaande machinedelen of extra uitwisselbare hulpstukken aan te brengen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31(0)251-249704 of via info@bseymond.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.