Opbouwen/leveren ‘HydroMover’ systeem

Voor enkele klanten heeft BSE Ymond BV al ‘HydroMover’ systemen geleverd en opgebouwd. BSE Ymond BV kan u adviseren in het toe te passen type systeem, de ‘HydroMovers’ leveren en opbouwen op de aanhanger en de benodigde aanpassingen maken op de aanhanger. Ook kunnen wij het systeem periodiek onderhouden of service verlenen in geval van storingen.

Het ‘HydroMover’ systeem maakt het manoeuvreren met meerassige (zware) aanhangers zeer eenvoudig. Het principe komt van oorsprong uit de caravan wereld en wordt daar al jaren met succes toegepast. Het systeem bestaat uit hydraulisch aangdreven rollen die met hydraulische cilinders tegen de wielen worden aangedrukt. Het systeem komt compleet met hydraulische unit, besturingskast en bedieningskast. Er is alleen een voedingsbron nodig voor de hydraulische unit.

De ‘HydroMovers zijn met name zeer effectief voor het in en uit het spoor zetten van zware tweeassige aanhangers. Deze aanhangers kunnen bijvoorbeeld geladen zijn met lasapparatuur voor op het spoor of een compressor aan boort hebben.

Meer informatie over hydromover systeem

Voor een vrijblijvende informatieaanvraag kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op +31(0)251-249704.

mover1groot-300x225-7398402mover3groot-300x225-6519494