Veilig werken met onze Hoogwerker cursus in Amsterdam

Deze training heeft een zeer praktische insteek en kan specifiek gemaakt worden voor het type mobiele hoogwerker(s) dat binnen uw bedrijf wordt gebruikt. De training kan op locatie worden gegeven door een van onze ervaren instructeurs, zodat uw personeel niet hoeft te reizen om deel te nemen aan de training.

Als werkgever bent u verplicht uw personeel te instrueren over de apparatuur waarmee zij gaan werken. BSE Ymond kan uw personeel instrueren over de mobiele hoogwerkers die u voor uw werkzaamheden gebruikt. Een onderdeel van de training is altijd het dagelijks onderhoud van de machine. Door bewustzijn bij uw personeel te creëren voor de onderhoudsbehoefte van uw machines, kunnen dure reparaties als gevolg van achterstallig onderhoud worden voorkomen.

Na succesvolle afronding van de training ontvangt de deelnemer een certificaat dat vijf jaar geldig is.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31(0)251-249704 of mailen naar info@bseymond.nl. U kunt ook ons ​​contactformulier gebruiken via onderstaande knop, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Neem direct contact op

schaarhoogwerkers

Hoogwerker cursus en examen in Amsterdam

Voor de meeste typen hoogwerkers kan het gehele programma van de cursus in één dag in Amsterdam worden gevolgd, afhankelijk van de grootte van de groep. Zo minimaliseren we de stilstand van uw machines en de uren waarop uw medewerkers niet kunnen worden ingezet. De cursus bestaat uit drie delen:

 • een deel theorie
 • een deel praktijk
 • een examen

Het praktijkgedeelte doen wij bij voorkeur op onze eigen locatie nabij Amsterdam  zodat de cursisten kunnen oefenen met verschillende soorten hoogwerkers. Zijn er al hoogwerkers op het terrein van uw bedrijf aanwezig, dan kan het praktijkgedeelte ook op uw locatie worden gegeven.

Neem direct contact op

Veilig werken met Hoogwerker cursus in Amsterdam

De training bestaat uit een theoretisch deel inclusief schriftelijk examen en een praktijkdeel. Tijdens de training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Soorten mobiele hoogwerkers (op weg of spoor)
 • ARBO wetgeving
 • Constructie van de hoogwerker
 • Veiligheidssystemen en componenten
 • Bedieningsinstructies
 • Opschriften en pictogrammen
 • Wat te doen bij een ongeval
 • Dagelijks onderhoud en arbeidsinspecties
Vraag een offerte aan

img_20181008_143647-6372964

Waarom Hoogwerker cursus in Amsterdam bij BSE Ymond

BSE Ymond staat voor Beentjes Service Engineering, opgericht in 1996 door A. en J. Beentjes. BSE Ymond is uitgegroeid tot specialist in mobiele hoogwerkers en het bouwen van (speciaal) innovatieve industriële machines. Voor meerdere toepassingen in de kassenbouw, onderhoud/vernieuwing van spoorinfrastructuur en industrie heeft BSE Ymond machines op maat ontworpen en gebouwd. Deze machines en voertuigen worden zowel in Oost- en West-Europa als in Canada gebruikt. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we nieuwe concepten, herplaatsen of bouwen we oudere industriële machines en voertuigen om.

BSE Ymond heeft dan ook een uitstekende reputatie op het gebied van innovatie en het ontwikkelen en bouwen van nieuwe machines en voertuigen die zichzelf in zeer korte tijd terugverdienen. Vandaar dat zo’n enorme ervaring in het vervaardigen van hoogwerkers en het exporteren ervan over de hele wereld ons het nodige vertrouwen heeft gegeven om onze expertise uit te breiden naar training en opleiding.

De training kan worden gegeven in ons pand in de buurt van Amsterdam, waar de verschillende specialisten van onze engineeringafdeling beschikken over de modernste middelen en methoden voor het ontwerpen van nieuwe en bestaande machines en voertuigen. Tegelijkertijd is onze werkplaats uitgerust met de juiste apparatuur voor de constructie- en onderhoudsactiviteiten van veel verschillende hoogwerkers, waardoor onze trainers een aanzienlijke hoeveelheid knowhow en praktische demonstratie van de machines kunnen bieden tijdens de trainingen.

Neem direct contact op

Volg in één dag je Hoogwerker cursus in Amsterdam

Bse Ymond BV

Waterland 15
1948 RK Beverwijk

E: info@bseymond.nl
T:
+31 0251 – 249704
F: +31 0251 – 248022