Service punt SRS

srs5-300x225-2698714

SRS staat voor Swedish Railroad Systems. SRS is een Zweeds bedrijf wat vrachtwagens en andere voertuigen op het rail zet voor zeer veel verschillende taken op het spoor. Men kan daarbij denken aan voertuigen voor onderhoud en inspectie aan de railinfra. Ook kunnen dit voertuigen zijn die de stalen rails plaatsen/vervangen/slijpen of schoonmaken. Voor allerhande werkzaamheden naast het spoor kunnen voertuigen ook voorzien worden van kranen of andere hulpmiddelen.

SRS dealer

Doordat SRS zeer veel ervaring heeft met de opbouw en aandrijving van voertuigen op het spoor, is SRS samen met BSE Ymond als dealer een zeer geschikte partner voor het op het spoor zetten van voertuigen. De engineeringsafdeling van BSE Ymond BV is zeer modern ingericht en kan u ondersteunen of zelfs de gehele engineering voor het product verzorgen. Door onze nauwe samenwerking met SRS wordt altijd het meest optimale product gerealiseerd.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het op het spoor zetten van een voertuig of voor een vrijblijvende algemene informatieaanvraag kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Voor meer informatie over onze haspelbokken kunt u het contactformulier gebruiken.

www.srsroadrail.se

srslogo-8374923

srs31-300x208-2766475