Railsteiger

railsteiger2groot-300x225-2127808

Voor het opleiden van personeel voor werkzaamheden aan railinfra heeft BSE Ymond een railsteiger ontworpen en gebouwd. De railsteiger is een vakwerkconstructie met een trappen en een platform bovenop. Doordat de machine spoorgebonden is kan er instructie worden gegeven over allerlei werkzaamheden aan de bovenleiding en de constructies hieromheen.

De railsteiger is voorzien van een dieselmotor met generator. Met behulp van een frequentieregelaar en een aandrijfkast direct op de as gemonteerd, kan vanaf het bordes de snelheid van de machine traploos worden geregeld. Met behulp van de railsteiger kan op effectieve wijze instructie worden gegeven aan groepen onderhouds personeel.+

Railsteiger ontworpen door BSE Ymond

Er zijn talloze opties mogelijk om de machine naar uw wensen in te richten. Onderstaande specificaties zijn indicatief, neem voor de mogelijkheden of informatieaanvraag telefonisch contact met ons op, tel: +31(0)251-249 704. Wordt u liever gebeld, vul dan uw gegevens rechtsboven op deze pagina in. Voor meer informatie over onze railsteiger, kunt u het contactformulier gebruiken.