Onze producten

Spoorhoogwerkers

Voor onderhoud/nieuwbouw en instructie aan railinfra heeft BSE Ymond een fors aantal spoormachines ontworpen en gebouwd. De machines kenmerken zich door hun snelle inzetbaarheid, onafhankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Alle machines zijn optimaal ontworpen voor de toepassing waarbinnen deze…

Spoorhoogwerkers

 

Schaarhoogwerkers

Voor de tuinkassenbouw heeft BSE Ymond een groot aantal machines ontwikkeld en gebouwd. Deze machines worden gedurende alle fasen van de bouw van tuinbouwkassen, bijvoorbeeld voor het opzetten van de stalen constructie, het trekken van schermdraden en het het beglazen, gebruikt. Voor ieder van deze specifieke…

Schaarhoogwerkers

 

Speciale hoogwerkers

Ook voor speciale hoogwerkers en voertuigen bent u bij BSE Ymond aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hoogwerkers en schaarliften, kunnen we met u meedenken om tot de beste oplossing te komen. Uitgangspunt hierbij is natuurlijk altijd het idee.

 

Laagwerkers

Voor Oxystaalfabriek 2 van Corus IJmuiden heeft BSE Ymond recent een laagwerker ontwikkelt en gebouwd. De laagwerker zorgt ervoor dat onderhoud, inspectie en het verwisselen van segmenten in de gietput van de continugietmachines van oxystaalfabriek 2 veiliger en efficiënter kan verlopen. Onderhoudspersoneel kan vanaf.

Laag werkets

 

Gebruikte hoogwerkers

Naast nieuwe voertuigen en machines heeft BSE Ymond ook beperkte vooraad gebruikte hoogwerkers voor de verkoop. Hieronder is een overzicht gegeven van de hoogwerkers die op dit moment beschikbaar zijn, met daarbij een korte beschrijving. Klik op de tekst voor meer informatie over de de betreffende hoogwerker.

Neem contact op!