Engineering

BSE Ymond heeft een zeer complete engineeringsafdeling in huis. Binnen onze engineeringsafdeling worden zeer innovatieve machines volledig uitgewerkt van concept tot werktekeningen. Door onze jarenlange ervaring in de machinebouw is BSE Ymond in staat om voor haar klanten machines doeltreffend op maat te ontwerpen.

mammoet3dtop2-300x240-1962099Voor het ontwerpproces worden de modernste hulpmiddelen gebruikt waaronder het 3D tekenpakket Inventor. Om sterkte en stabiliteit van onze machines te waarborgen wordt door onze engineers een eindige elementen pakket gebruikt voor de benodigde structurele berekeningen. Naast het stalen geraamte voor onze machines worden ook de hydraulische, electrische en pneumatische systemen in eigen beheer in schema’s uitgewerkt en gemonteerd.

Doordat BSE Ymond machines ook geheel in eigen beheer kan fabriceren, kan onze klanten een totaaloplossing worden geboden. Een idee van de klant kan zo effectief worden omgezet naar een werkend prototype (zoals in de afbeelding hiernaast).oor-1861409

 

 

laagwerker-laag-1677944BSE Ymond heeft de kennis en kunde in huis om voor uw toepassing een succesvol en innovatief product te ontwerpen en te bouwen!

De machine die BSE Ymond ontwikkelt en bouwt kenmerken zich door zeer korte terugverdientijden. Deze machines kosten daarom geen geld maar leveren juist geld op!

Neem contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31(0)251-249704 of via info@bseymond.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.